ניהול משימות דרך ClickUp ובכלל – עקרונות וטיפים חשובים

לא מזמן פרסמתי פה המלצה על ClickUp – מערכת לניהול משימות ופרויקטים.

קיבלתי תגובות כיפיות, אז הנה עוד סרטון שבו אני מסבירה ברמה יותר מהותית איך אני מנהלת את המשימות שלי, ואיזה קונספטים ותהליכים אוטומטיים עוזרים לי בזה.


העקרונות המרכזיים:

  • בכל רגע נתון הדבר המרכזי שצריך להיות לי מול העיניים זו רשימת המשימות שאני צריכה לבצע עכשיו. משימות שלא לביצוע עכשיו חשוב "לזרוק" איפשהו בנוחות כדי לשחרר את המוח מהן, אבל חשוב באותה מידה לא להתעסק בהן בכלל עד שמגיע הזמן לבצע אותן.
  • תמיד כיף (וחשוב) לשים לב גם למשימות שכבר השלמתי (דופמין! 🤩), אבל עבור המשימות האלה לא חשובים לי הפרטים אלא רק לראות מה וכמה קרה.
  • כדי ששום דבר לא ייפול בין הכיסאות ויילך לאיבוד, פעם בשבוע כדאי לעשות יישור קו על הפרויקטים/הנושאים/הלקוחות, ובמידת הצורך לייצר משימות לביצוע שקשורות לכל אחד מהם.
  • לגבי משימות שמוגדרות כ"לביצוע מתישהו" ולא עכשיו, כדאי לייצר סיסטם כלשהו שיגרום לנו בכל זאת להסתכל עליהן מפעם לפעם, כדי שלא יישכחו לגמרי (אפילו ברמה של תזכורת חודשית ביומן).

ספרי לי עוד על...

אולי יעניין אותך גם...

מה זה בכלל אפיון ובשביל מה זה טוב?

בכל פרויקט אוטומציה, לפני שבכלל נתחיל לבנות משהו, נצטרך לעשות אפיון. לא תמיד מי שפונה אליי מבין מה זה ובשביל מה צריך את זה. אז הנה אני מסבירה!

ארבעה עקרונות פשוטים כדי ששום דבר לא יילך לאיבוד

החיים שלנו עמוסים בכל כך הרבה דברים שצריך לזכור. במאמר הזה אני מציעה 4 עקרונות פשוטים, שיצמצמו משמעותית את הסיכוי שדברים יפלו בין הכיסאות.

✨מדריך קסום במיוחד להורדה✨

"מה זה אוטומציה?"​
"העסק שלי צריך את זה?"​
"אפשר להפוך כל תהליך לאוטומטי?"​
"מאיפה כדאי לי להתחיל?"​

הכנתי לך מדריך שיענה על כל השאלות האלו!

דילוג לתוכן